Tai chi aiki vitaal

Lessen

Aiki Vitaal Lessen op Heijplaat

We zijn in oktober 2014 gestart met de eerste groep op onze nieuwe locatie in Heijplaat.  Vind je het leuk om een keer te komen kijken? Meld je dan aan voor een gratis proefles.

Meer vitaliteit en souplesse
Aiki Vitaal is een lichtvoetig op maat gemaakt programma, waarin de oefeningen en bewegingsvormen bijdragen tot het vergroten en behouden van de souplesse en vitaliteit.

Ook bij Aiki Vitaal gaat het er niet om dat je een harde gevechtskunst leert. Je doet Chi Kung (Chinese gezondheidsoefeningen) en oefeningen die heel erg verwant zijn aan de voorbereidende oefeningen binnen de Yuishinkai Aikido (krijgskunst gebaseerd op niet-vechten).

aiki training vitaal
Aiki training vitaal
AIki Vitaal
Aiki Vitaal – Voor meer vitaliteit

Locatie
Bu Concept dojo in Heijplaat (Rotterdam) – Arie den Toomweg 27 (gratis parkeren voor de deur).  Zie contact voor routekaart

Data en tijden:
De lessen zijn op donderdag ochtend van 9:30 en duren tot 10:45. en op maandagavond van 19:30 tot 20:45. Je bent van harte welkom een kwartier voor aanvang te komen.

Kosten:
€ 5,- per les inclusief een heerlijk kopje koffie of thee 🙂

Meer informatie en aanmelden:
Via Contact kun je ons een bericht sturen om je aan te melden voor de lessen of om meer informatie aan te vragen (bellen mag natuurlijk ook).